Termo aksesuarai

Paskelbta briželio 24 d., 2022

Šiuos Termo aksesuarus galima dėvėti užsiimant aktyvia fizine veikla net ekstremaliausiomis oro sąlygomis.
Drabužiai yra lengvi ir pralaidūs orui, nes juose naudojamas funkcionalusis poliesteris.
Poliesteris - ypatingas sintetinis audinys pagamintas iš polimerų pluošto. Audinys yra puikiai šildantis ir labai malonus kūnui. Išoriškai jis panašus į vilną, o savo savybėmis kai kuo primena medvilnę. Poliesterio audinys yra labai atsparus dėvėjimuisi (atsparus šviesai, šiluimai), lengvas, gerai laiko formą, nesiglamžo, lengvai prižiūrimas, greit išdžiūna. Kitaip tariant tai audinys, savo savybėmis puikiai tinkantis šiltam apatiniam trikotažui, kurį naudojame žiemos metu.
Drabužiai padeda palaikyti idealią kūno temperatūrą, veiksmingai išgarina drėgmę, greitai džiūsta, nedirgina ir neerzina odos.
Iš merino vilna, vasarą yra lengva ir kvėpuojanti, o žiemą - šilta, todėl tai vienas geriausių audinių, tinkančių skirtingam klimatui ir metų laikams.
Tai reiškia, kad vyriškus terminius sportinius aksesuarus, pavyzdžiui, terminius šalikus ir pirštines, galima derinti prie daugybės skirtingų drabužių ansamblių, nes jų būna įvairių stilių ir spalvų.
Trauzai.lt siūlo jums didelį termo aksesuarų pasirinkimą, kuriame kiekvienas ras sau tinkamą kokybišką produktą už konkurencingą kainą. Jeigu turite klausimų dėl mūsų parduodamos produkcijos, susisiekite su mumis ir mes su malonumu jus pakonsultuosime.
Kaina
sutartinė