Tarptautinė internetinė parduotuvė ieško investuotojo

Paskelbta kovo 26 d., 2020

Ieškome investuotojų naujai ir inovatyviai internetinei parduotuvei www.dacover.com . Mes specializuojamės unikalių ir aukštos kokybės medžio dirbinių perpardavime. Šiuo metu mūsų niša yra gaminiai iš medienos skirti namų interjerui.
Idėja kilo kai teko susidurti su daug mažų gamintojų įsikūrusių rytų Europoje. Pastebėjome galimybę, populerius produktus prieinamus palyginti mažam ratui žmonių, pasiūlyti tarptautiniu mastu. Mūsų marketingo komanda turi strategiją pritaikyta didžiosiom pasaulio rinkoms JAV, JK, Kanada, Australija ir turime galimybę plėstis į kitas rinkas.
Dėl esamo karantino ir susidariusios situacijos, didelė dalis žmonių leidžia laiką namuose. Ir šiuo metu internetiniai pardavimai būtent šioje srityje yra padidėja apie 20% . Tai Mūsų produktai yra pritaikyti didesnes ir vidutines pajamas gaunaties žmonėms, kurie nėra tokie neužtikrinti dėl darbo vietų praradimo ir finansinės padėties artimoje aplinkoje. Taip pat korona virusas iš pagrindų keičia žmonių apsipirkimo įpročius ir internetinė prekyba rodo rekordinius skaičius, kurie ir toliau turėtų augti(jei neliks finansinė krizė, o jei ir kils tai po recesijos tie įpročiai niekur nedings).
Mūsų atrinkti tiekėjai sėkmingai parduoda produktus vietinėse rinkose ir kitose platformose. Daugybė teigiamų atsiliepimų ir pardavimų. Todėl tai jau išbandyti produktai. Mūsų tikslas pasiekti platesnį ratą žmonių kuriems šie produktai tiktų. Patyrusi marketingo specialistų komanda padės tai pasiekti.
Pirmi testavimo rezultatai parodė teigiamus rezultatus ir todėl nusprendėme iškoti investuotojų marketingo kampanijoms minėtose šalyse plėsti. Turime komandą su patirtimi kaip valdyti tokį projektą ir paklausias prekes su geromis tiekėjų kainomis. Šiuo metu trūksta tik kapitalo pradėti prekybą.
Kadangi neturime žmonių dirbančių pilnu etatu, visos investicijos eis į reklamos sritį ir puslapio patobulinimo darbus.
Prašau susisiekti dėl išsamesnės informacijos ir nepraleiskit puikios progos investuoti.
Kaina
sutartinė