Svetainė generuojanti trinkelių klojimo užsakymus

Paskelbta gegužės 3 d., 2023

Skubiai parduodama svetainė pagrindas.lt. Orientuota į trinkelių klojimo paslaugas, bet žmonės skambina ir dėl įvairių gerbūvio darbų.
Galime parduoti, išnuomoti, esame atviri pasiūlymams.
Unikalus prekinis ženklas su geru įsimenamu domenu - pavadinimu.
Į kainą įeina geras unikalus domenas, logotipas ir išdirbtas svetainės dizainas ir turinys, orientuoti į didesnes konversijas.
Svarbiausia - aukštos pozicijos nemokamoje google paieškoje praktiškai pagal visus raktažodžius, susijusius su trinkelių klojimu. Per metus gauna apie 10,000 tikslinių lankytojų.
Pozicijos:
trinkeliu klojimas aplink nama - 1
laiptai is trinkeliu - 1
trinkeles aplink nama - 1
trinkeliu klojimas vilnius - 3
trinkeliu klojimas vilniuje - 5
trinkeliu klojimas - 8
kaip kloti trinkeles - 2
trinkeliu klojimas kaina - 6
Iš viso raktažodžių su pozicijomis yra virš kelių šimtų, galėsiu atsiųsti pilną sąrašą.
Apie 10% lankytojų eina į kontaktus, užpildo formą arba skambina. Svetainė iš savęs generuoja užklausas – ypač dabar pavasarį. Skambučių gaunama kasdien, užklausų į el paštą taip pat. Gaunate 1 didesnį užsakymą ir svetainė atsiperka.
Jei norisi daugiau užsakymų, Google ads reklama su šia svetaine dėl gero dizaino veikia labai pelningai. Nedaug investavus galima gauti 10+ skambučių į dieną.
Kadangi svetainė turi gerą dizainą ir daug turinio, atrodo patikimai, klientai būna linkę sumokėti daugiau už patikimumą. Galima parduoti paslaugas brangiau nei skelbiantis skelbimuose.
Galima svetainę papildyti kitomis paslaugomis, jų puslapiai irgi turėtų iškilti google paieškoje dėl gero svetainės autoriteto.
Parduodama, nes užsiimame kitomis veiklomis.
Kaina
€ 1,200