Skruzdžių fermų parduotuvė SKRUZDIS

Paskelbta rugpjūčio 17 d., 2021

Parduodama internetinė parduotuvė SKRUZDIS.
Tai yra 3 internetinės svetainės www.skruzdis.lt, www.skruzdis.lv, www.skruzdis.ee, Facebook paskyra ir Instagram paskyra.
Tai yra įdirbtas, pastovias pajamas generuojantis verslas, pilnai paruoštas darbui.
Lietuvoje šis verslas konkurentų neturi, Latvijoje ir Estijoje užima pakankamai stiprias pozicijas.
Reklama yra sutvarkyta patyrusio specialisto, jums tuo rūpintis visiškai nereikia.
Pardavimai sutvarkyti taip, kad jums tereikia priimti užsakymus, juos išsiųsti ir rūpintis atsargų papildymu. Kartais reikia bendrauti su klientais (vaikais ir jų tėvais), bet tai sudaro ne daugiau 5 proc. darbo laiko. Per dieną visa su užsakymais susijusi veikla neužima daugiau nei 1-2 h.
Yra daug galimybių plėtrai, tiek pardavimų, tiek asortimento pildymo prasme, kartą tapę jūsų klientais, pusė jų ir toliau pirks iš jūsų maistą skruzdėms, papildomus modulius fermoms ir kt. Atsidarius fizinę pardavimo vietą pardavimai kiltų papildomais 1/3. Ši veikla gali būti vykdoma tiek rajone, tiek miesto centre, tereikia nedidelio sandėlio. Padarytas įdirbis viešųjų ryšių srity, planingai tuo užsiimant galima pasiekti gerų rezultatų.
Pardavimo priežastis – turiu kitą veiklą, jos abi reikalauja atidumo ir išmanymo, noriu koncentruotis į 1 sritį. Pirkėją pilnai apmokyčiau, parodyčiau, supažindinčiau su niuansais bent kelis mėnesius po pardavimo.
Kaina
€ 17,900
+37061139600
skelbimo autorius: Skruzdis