Šiltinimo verslas 2in1 profesionalams

Paskelbta rugpjūčio 2 d., 2021

Parduodamas šiltinimo verslas (2 verslai viename). 1) Birios vatos šiltinimo aparatas "Stewart energy insulation Ltd 500", jis nėra mobilus, stumdomas rankomis ir lengvas, kaip pas kitus siūlančius tokias paslaugas, tai ypač galingas, PROFESIONALUS, didelio našumo, skirtas šiltinti VISOMIS biriomis vatomis ir putplasčio granulėmis, su šia aparatūra be vargo galėsite atlikti įvairiausius šiltinimo darbus - grindų, sienų, stogų, perdangų, užtikrinant klientui visada geriausią darbų atlikimo kokybę, be jokio baimės jausmo, jog galbūt kažkur netinkamai susipresavo vata ir reikės ateityje taisyti darbų broką. Pučiasi 100metrų nuotoliu be jokių problemų! Aparatas sveria 500kg ir yra sumontuotas į Iveco Daily 2008m sunkvežimį, didelė būda su liftu, tad be vargo galėsite iškarto pasikrauti užtektinai vatos vykstant į objektą. Išvedžiota elektros instaliacija, bei apšvietimas. 2). Parduodamas termoputų verslas, skirtas šiltinti oro tarpus "termoputomis", aparatūra skirta profesionaliam naudojimui ir yra pilnai paruošta darbui, sumontuota į Citron Jumper 2008m. mikroautobusą. Viduje išvedžiota elektros instaliacija bei apšvietimas.
Tiek sunkvežimis, tiek mikroautobusas yra techniškai labai tvarkingi, katik praeita tech apžiūra. Abi aparatūros yra veikiančios, dirbti galima pradėti iškarto, tai ypač gera investicija norintiems pradėti verslą iškarto, be jokių papildomų rūpesčių! Įsigyjant šiuos abu įrenginius galėsite susikurti pajamas visais metų laikais, žiemą ir rudenį daugiausiai užsakymų sulaukiame šiltinant biriomis vatomis, o šiltuoju metų laiku daugiausia termoputomis.
Kaip naudotis šiais įrenginiais - apmokysime.
Parduodame, nes visa dėmesį skiriame kitai sferai, pramonei ir gamybai.
Perkant viską kartu iš karto, kaina 28.000€, Perkant atskirai, Birios vatos aparatūra su sunkvežimiu pritaikytu šiam darbui, kaina 18.500€ Termoputų aparatūra su mikroautobusu pritaikytu darbui, kaina 14.000€
Kaina
€ 28,000