Reikalingas investuotojas į automobilių prekybos verslą. GERA IR GREITA GRĄŽA!

Paskelbta vasario 3 d., 2023

Sveiki, ieškome investuotojo prisidėti prie pelningo verslo, veikiančio praktiškai be rizikos.
Vykdom prekybą automobiliais. Daugiausia perpardavinėjam nebrangius (nuo kelių šimtų iki kelių tūkst. eurų), populiarių markių automobilius, o antkainį dedam protingą, vidutiniškai apie 30proc. (žinoma kiekvieną sandorį įvertinam individualiai), kad galėtume pirkėjui pasiūlyti gerą kainą ir tokiu būdu pardavimai vyktų greitai. Taigi ir investuoti pinigai grįžta greitai ir yra reinvestuojami toliau. Bendradarbiaujame su keliomis įmonėmis, kurios aktyviai ieško automobilių tiek Lietuvoje (platindami skrajutes, reklamuodamiesi internete), tiek veža juos iš užsienio. Visada gaunam daug gerų pasiūlymų labai geromis kainomis, kadangi jie taip pat parduodami mums laiko mažą antkainį su logika, kad greitai ir pigiai parduotų automobilius perpardavėjams (mums), kurie jau parduoda automobilį galutiniam vartotojui. Taip pat, susitaupo daug laiko apžiūroms ir patikroms, kadangi tą būna padarę jie. Žinoma, nuolatos aktyviai ieškome ir mes.
Visas verslo procesas atidirbtas ir dabar reikalingos investicijos didinti apsukoms. Dažniausiai pirkimas - pardavimas įvyksta greitai, vidutiniškai per savaitę. Verslą vykdome atsakingai ir profesionaliai. Automobilius, jei reikalinga ir apsimoka paremontuojam pas partnerius, visada išvalom ir padarom gerą prekinę išvaizdą, pirkėjui nemokamai suteikiam auto. istorijos ataskaitą. NIEKADA neparduodam su paslėptais defektais, siekiant išvengti teisinių problemų.
INVESTUOTOJUI SIŪLAU:
35proc. nuo pelno. Jūsų investicija visada bus apsaugota automobiliais, kuris pagal sutartį priklausys jums, investuotojui, kaip užstatas. Galimas variantas būtų įkurti bendrą įmonę ir pardavimus vykdyti per ją, ant jos perkant ir parduodant. Žinoma, visada galime derėtis dėl sąlygų.
Reikalingos investicijos bent jau nuo 1tūkst, eurų, žinoma daugiau - geriau, lubų nėra, nes iškart būtų galima pirkti didesnius kiekius automobilių, o jų pasiūla mums didelė - tikrai nepritrūks, pirkėjų taip pat visada yra, ir apyvartą didinti dideliu tempu tikrai galima, ir galime sparčiai judėti tikslo link ir plėstis.
VIZIJA - įkurti automobilių prekybos aikštelę su pardavimų ir lizingo vadybininkais ir darbuotojais, ruošiančiais (remontuojant ir valant) automobilius pardavimui,
Susidomėjusius kviečiu kreiptis el. paštu sodena.lietuva@gmail.com
Arba telefonu +37060531321

Vilnius

Kaina
€ 10,000
+37060531321
skelbimo autorius: Martynas