Personalizuotos dovanos

Paskelbta rugpjūčio 19 d., 2022

Domina įmonių sujungimas plėtrai arba parnerio su finansiniu kapitalu, gamybinėmis ar prekybinėmis idėjomis įsiliejimas.
Pagrindinės įmonės paslaugos: šventinių teminių dovanų pjaustymas ir graviravimas lazeriu; graviruotų personalizuotų dovanų ir šventinės atributikos prekyba: balionai, žvakės, konfeti, suvenyrai, dovanų maišeliai ir pan.; dovanų ar jų rinkinių pakavimas, dizainerio konsultacijos.
Įmonė įkurta ir veikia daugiau nei 10 metų, pagrindinė evrk kodu veikla – gamybinė – kūrybinių industrijų. Įmonė turi dvi fizines Šiaulių mieste parduotuves ir e-parduotuvę. Turi nemažą įdirbį su didmenos ir mažmenos klientais. Pakankamai aktyviai naudoja socialinius tinklus. Įmonėje vidutiniškai dirba – 7 darbuotojai. Įmonė dalyvauja ir plėtoja ES projektus, yra asociacijos narė.
Įmonės stiprybės: vienas akcininkas, veikiantis verslas, kuris turi savo įdirbį, klientų ratą, tiek fizinėse, tiek socialiniuose tinkluose. Įmonė dalyvauja ES projektuose, turi gerą reputaciją, nepriekaištingą kreditingumo istoriją.
Galimybės: plėsti prekybinę, gamybinę veiklą, todėl prioritetas įmonių sujungimas ar kūrybinio/gamybinio partnerio įsiliejimas.
Didesnės pajamos užtikrintų didesnį pelningumą.
Preliminari partnerio įsiliejimo kaina – 10 000 eur.
Jei turite galimybių ir idėjų bendrai veiklai – esame atviri diskusijoms, todėl pirmines užklausas siųsti e-paštu: vaivam@splius.lt
Kaina
sutartinė
+37068823878
skelbimo autorius: UAB Vija Idėja