Pelningas verslas!

Paskelbta lapkričio 25 d., 2021

Parduodamas pelningas verslas su didelemis perspektyvomis ir protinga vizija. Verslas sekmingai ir pelningai funkcionuoja karantino metu, nereikia nei sandeliu, nei patalpu, galima kontrolioti ir vistiti versla nuotoliniu budu is bet kokio pasaulio tasko. Turime dyleriu Rusijoje, Lietuvoje, Latvijoje. Preke yra unikali ir uzpatentuota. Yra galimybe pardavineti fransize.
Per ilga laikotarpi padaryta daug darbu:
- Didelis srautas klientu
- Pateiksime visa pelningo verslo buhalterija ir dokumentacija
- Pastovus ir patikimi tekiejai
- Gamykla kuria gali per savaite nuo uzsakymo dienos pagaminti ape 10000 vnt produkcijos.
- Firminis logotipas visuose formatuose
- Profesionaliai sukurtas ir pilnai veikiantis internetinis tinklapis su galimybe atsiskaityti uz prekes bet kokiu budu visame pasaulyje. Funkcionuoja 3 tinklapiai LT, COM, RU. Ispirkti domenai ateiciai po visa pasauli.
- Sukurtas Facebook
- Sukurta Google Analytics sistema (atsegti lankytoju srautus, poreikius ir demografija)
- Sumaketuota visa firmine imones produkcija (reklama ant transporto, rubai, dovanos, akcijos, skrajutes, daug yra pagamintos produkcijos, lipdukai, pakabukai ir tt)
- Pasirasytos sutartys su DPD ir DHL kurie pristato produkcija klijentams po visa pasauli.
- Paruosta visa dokumentacija reikalinga siam verslui, sertifikatai, leidimai prekybai ES, USA ir Rusijoje.
- Sukurta agresivi pletros vizija ir verslo planas.
Jau rytoj galite perimti sekmingai veikianti versla ir iskarto pradeti generuoti pelna. Verslas ir produktas tikrai unikalus, neturintis konkurencijos ir vertas Jusu demesio. Detali informacija ir pardavimo priezasti suteiksiu tik rimtam pirkejui. Per metus i versla investuota apie 45000 euru. Produkcija yra vietoje apie 1000 vnt. realizavus produkcija galima gauti 40000 euru. Daugiau informacijos suteiksiu telefonu. Viso veikiancio verslo kaina su produkcija, dyleriais ir visa dokumentacija tik 15000. Siuo metu dirba 3 tinklapiai www.jelans.lt (Lietuva), www.jelans.com (europa), www.jelans.ru (Rusija)


Kaina
sutartinė
+37069137777
skelbimo autorius: Del verslo