Pelna generuojantis web projektas

Paskelbta sausio 10 d., 2023

Rinkoje daugiau nei 10 metu! Generuojantis stabilias pajamas projektas.
Parduodami 3 sujungti vestuvių katalogai:
www.DidysisVestuviuKatalogas.lt, veikia nuo 2006 m.
www.vestuvesAZ.lt, veikia nuo 2009 m.
www.vestuvesPLIUS.lt, veikia nuo 2009 m.
Klientams prisijungus ir patalpinus ar atnaujinus informaciją, ji atsinaujina visuose trijuose vestuvių kataloguose iš karto.
Sistema programuota su Zend Framework, nereikalauja daug išlaidų, nes patalpinta virtualiam dedikuotam serveryje, kuris kainuoja iki 10 eur per mėnesį. Metinės išlaidos nėra didelės, mokestis už domenus, papildomus IP adresus, SSL sertifikatas, iš viso apie 200 eur per metus.
* Suprogramuota savitarna – klientai patys užsiregistruoja, patvirtina registraciją, įkelia savo informaciją (logotipą, aprašymus, nuotraukas, video iš Youtube ar Vimeo), gali patys užsakyti papildomas mokamas paslaugas: Skelbimo iškėlimą į sąrašo priekį, Facebook reklamą, naujienos, straipsnio paskelbimą.
* Sąskaitų išrašymas automatizuotas – patys klientai suveda savo duomenis, išsirašo išankstinę sąskaitą, ją gali apmokėti per Lietuvos e. bankus (integruota per Paysera) arba per Paypal, jiems automatiškai po apmokėjimo išrašoma sąskaitą faktūra.
* 90% srauto katalogai sulaukia iš organinio Google srauto, kuris yra nemokamas.
* Klientai yra patalpinę virš 6900 skelbimų, tačiau dalis verslų jau užsidarę, nebevykdo veiklos arba yra pakeitę kontaktus, todėl informaciją reikėtų peržiūrėti ir atnaujinti, kad būtų aktuali.
* Kodas patalpintas Bitbucket, tvarkingai aprašytas, atlikti pakeitimai aprašyti projektų valdymo sistemoje su numeriais, kurie naudoti Bitbucket darant pakeitimus.
* Domenai, serveris, papildomi IP adresai, programinis kodas su istorija ir uzduociu aprasymais, emailai, facebook puslapis, Google analytics, search console ir kt.
Projektas pelnas 350-450eur/men ! Lankomumas apie ~1000/diena
Prašau susisiekti pirmiausia el. paštu T.Dabulskis@gmail.com , galite klausti papildomos informacijos, stengsiuosi ją suteikti.
Kaina
€ 16,000