Parduodu unikalų pripučiamų Jaccuzi nuomos verslą

Paskelbta balandžio 16 d., 2021

Parduodamas pelningas verslas, neturintis konkurencijos Lietuvoje! Veiklos sritis - pripučiamų SPA JACCUZZI NUOMA. Sezonas trunka balandžio - spalio mėnesiais, tad dabar kaip tik sezono pradžia. Verslas pelningas ir šiuo laikotarpiu, nes žmonės dėl karantino apribojimų mažai keliauja, yra išsiilgę pramogų, o su šiais pripučiamiais JACCUZI galima atvykti tiesiai pas žmones į namus!
Kas įeina į pasiūlymą ?

* 4 VNT. Pripučiamų, profesionalių INTEX SPA jakuzzi su pilnais komplektais (jacuzzi, pūtiklis/burbuliatorius/šildytuvas, galvos atramos, patiesimai ir pan.). Pripučiamo jacuzzi principas yra kaip paprasto kubilo, tik, kad gerokai lengviau dirbti, transportuoti ir pan. Kubilas sušildo vandenį iki +40C, burbuliuoja. Neužima daug vietos, telpa į automobilį, lengva sandėliuoti. Pripūsti JACCUZI yra tvirti, galima net sedėti ant krašto. LABAI GEROS BŪKLĖS, padariau nuotrauką kaip atrodo po gaubtu, ten viskas kaip nauja! Labai mažai naudoti.
VIDEO KAIP VEIKIA JAKUZZI: https://vimeo.com/342798974
*Internetinis puslapis.
*Facebook puslapis su ~700 sekėjų.
* Graviruoti reklaminiai tušinukai su logo (35 vnt.)
* Apmokymai kaip rasti klientus, juos išlaikyti, taip pat buhalteriai klausimai, apmokymai kaip tvarkyti buhalteriją, formos.
* Rem.komplektas tvarkymui, jei kada prireiktų, samtelis šiukšlėms semti, šepetukas valymui, dezinfekcinis skystis valymui, instrukcija ir t.t.
* Vonelė kojoms nusiplauti prieš lipant į JACCUZI.

+ dovanų muilo burbulų mašina (reikia pasikeisti varikliuką)

Viso šio pasiūlymo kaina 2200 Eur (derinama vietoje)

UŽIMA NEDAUG VIETOS! GREITAS ATSIPERKAMUMAS!

Kodėl parduodame ?
Pradėjome specializuotis būtent su pripučiamų batutų nuoma, turime daug atrakcionų, tad nespėjame su visa įranga dirbti vienu metu.

Visa informacija telefonu, sms: 8 6 5 4 0 5 2 0 3 arba per skelbiu.lt CHAT langą.
Kaina
€ 2,200