Parduodu didmeninės prekybos verslą

Paskelbta gruodžio 8 d., 2019

Parduodame tris metus pelningai veikiantį didmeninės prekybos verslą su klientais, parduodame be įmonės. Idealus variantas kas ieško šeimai tinkančio verslo. Verslui valdyti ir vystyti užtenka 2 žmonių.
Trumpai apie verslą:
*Kokias prekes parduodame? -Ne maisto prekės, pramoninės prekės, kibirai, plastiko gaminiai, kapinių žvakės, biuro reikmenys, sodo daržo prekės ir kt.
*Kas tiekėjai? -Prekes perkame Lenkijoje, užsakome iš tiekėjų internetu (didmenine kaina), arba važiuojame į kelias vietas Lenkijoje patys (į sandėlius), prekių parsivežimui pakanka mikroautobuso.
*Ar reikalingos patalpos sandėliavimui? -Taip, reikalingos, reikia prekėms susisandėliuoti ir atrinkinėti vietos.
*Kaip klientai pasidaro užsakymus? -Mūsų įmonė turi vadybinkę, kuri rūpinasi naujų klientų paieška ir esamų klientų aptarnavimu, didelė dalis klientų darosi užakymus mūsų internetiniame puslapyje patys.
*Kokios pardavimų pajamos per metus? Per praeitus metus gautos pajamos iš verslo buvo ~40 000Eur. Iš jų atmetus visas susijusias išlaidas grynasis pelnas siekė ~18 000Eur.
Jeigu verslas iš ties neša pelną, kodėl jį parduodame? -Mūsų įmonė vykdo dvi skirtingas veiklas ir turime atsisakyti vienos iš veiklų, todėl mažiau pelningesnį verslą parduodame.
*Įsigiję verslą ką gausime? -Kartu su verslu perduosime ~50 sutarčių su kitomis įmonėmis (parduotuvėmis), sutarčių ir sąskaitų formas, internetinę parduotuvę su mūsų prekybai pritaikyta prekybos sistema.
Kaip viskas vyksta? -Parduotuvei pritrūkus prekių ji pasidaro užsakymą > Mes gavę užsakymą jį atrenkame, sudedame į dežes, išrašome sąskaitą > Sekančią dieną DPD kurjeris atvyksta į mūsų sandėlį jų paimt > Po poros dienų klientas gavęs prekes už jas atsiskaito per 30d.
Kaina
€ 15,000
+37063024456
skelbimo autorius: Šarūnas