Parduodame didmeninės prekybos verslą

Paskelbta rugsėjo 3 d., 2020

Parduodame
pelningai veikiantį didmeninės prekybos verslą su klientais (be įmonės). Idealus variantas kas ieško šeimai tinkančio verslo. Verslui valdyti ir vystyti užtenka 2 žmonių. Verslą galėsite vykdyti iš bet kurios Lietuvos vietos.

Trumpai apie verslą:


*Kokias prekes parduodame? – pramoninės prekės, kibirai, plastiko gaminiai, biuro reikmenys, sodo/daržo, laisvalaikio prekės ir kt. ne maisto prekės

*Kas tiekėjai? – prekes perkame Lenkijoje, užsakome iš tiekėjų internetu (didmenine kaina) arba važiuojame į kelias vietas Lenkijoje patys (į sandėlius), prekių parsivežimui užtenka mikroautobuso.

*Ar reikalingos patalpos sandėliavimui? –taip, reikalinga patalpa prekėms susisandėliuoti ir atrinkinėti

*Kaip klientai pasidaro užsakymus? – naujų klientų paieška ir esamų aptarnavimu rūpinamės patys. Didelė dalis klientų, mūsų internetiniame puslapyje, užsakymus darosi patys.

* Ką gausite įsigiję verslą? – internetinę parduotuvę su mūsų prekybai pritaikyta prekybos sistema, kartu su verslu perduosime 50 + aktyvių įmonių (parduotuvių), atliekančių užsakymus iš mūsų įmonės.

*Kaip viskas vyksta? – parduotuvei pritrūkus prekių ji pasidaro užsakymą- mes gavę užsakymą jį atrenkame, sudedame į dėžes, išrašome sąskaitą – sekančią dieną DPD kurjeris atvyksta į mūsų sandėlį jų paimti arba prekes pristatome patys kliento nurodytu adresu- už gautas prekes klientas atsiskaito prekių pristatymo metu arba bankiniu pavedimu į mūsų įmonės sąskaitą.

*Kodėl parduodame verslą, jeigu jis pelningai veikiantis? – nepakanka laiko ir energijos plėtoti visų turimų verslų, todėl tenka apsiriboti ties prioritetiniu verslu.


Visą prekybos verslą atiduodame už 16000 Eur (prekių likutis sudaro 12071 eurų). Kartu galime parduoti ir mikroautobusą MB Sprinter 2007m (ilgiausias, aukščiausias, keleivinis). Pakanka B kategorijos) +5000 eurų. Perkant verslą pirmą kartą padėsiu nuvykti į Lenkiją ir viską aprodysiu.

Kaina
€ 16,000
+37062399966
skelbimo autorius: Dėl verslo pardavimo