Parduodamas žemes ūkio , mėsiniu triušiu veisimo ir genetikos centro verslas.

Paskelbta briželio 4 d., 2022

Parduodamas žemes ūkio , mėsiniu triušiu veisimo ir genetikos centro verslas. Paketą sudaro žemės ūkio paskirties sklypas 3.6ha, esama ferma 1049m2. Pastate įrengta šildymo Sistema, granuliuotu katilu ir kaloriferiais. Nuosavas vandens grežinys, Elektra, asfaltuota teritorija prie pastatu.
Pridedamas verslo planas, atliktas pagal “Invegos” reikalavimus. Konkursuoti ir atrinkti įrangos, pašaru, medicamentu partneriai ( Prancūzija, Italija,Ispanija). Konsultacijos įsipareigojimai is Ispanijos ISO sertifikatą turinčio genetikos centro. Apmokymu programos, vídeo-audio formatu. Praktiniu kursu apmokymo galimybe vedančiose Ispanijos fermose. Genetinio centro įrengimo konsultacija. Pilna informacija ir reikalavimai susija su LŽUM taikomi tokio tipo fermoms. Atrinkti Lietuvos bendradarbiavimo partneriai. Pridedama planuojamo pelno ir nuostoliu ataskaita. Potencialų rinkų ir klientų koordinatės. Produkcijos eksporto galimybės ir t.t…. . Rinku analizės ataskaita
Aiški verslo plėtros ir perspektyvos kryptis.
Sklype taip pat yra kitas 1583m2 pastas-ferma, kuriam yra išduotas leidimas statybai ji rekonstruojant bei pritaikant veiklai ir gyvenimui.Galimybe parengti nauja Europos sąjungos paramos fondo panaudojimo projektą didesniam ūkio plėtimui.
Geras privaževimas, netoliese gyvenvietės su potencialiais darbuotojais plečiant ūkio veikla.
Ferma yra įsikūrusi 38km nuo Vilniaus
Verslas neturi konkurentu Lietuvoje.
Pagarbiai
+37065901900
Kaina
€ 140,000
+37065901900
skelbimo autorius: Tadas Visockas