PARDUODAMAS VERSLAS (sandėlio likutis: 8000 vnt)

Paskelbta gegužės 20 d., 2020

Parduodamas jau 6 metus veikiantis verslas Lietuvoje. Šio verslo prekinį ženklą galima buvo matyti tiek per televiziją, tiek internetiniuose portaluose, socialiniuose tinkluose. Subrandintas prekinis ženklas kuris turi nemažą kiekį sutarčių su didžiaisiais prekybos centrais ir kitomis įmonėmis. Pati idėja į Lietuvą įvežta iš Skandinavijos ir buvo taikoma vietinėms poreikiams įgyvendinti, todėl drąsiai galime teigti jog esame vieninteliai, šio produkto gamintojai, Lietuvoje. Su reikiama investicija, vadybininkų pagalba, sukurtais profesionaliais siužetais, pasiekėme nemažą dalį auditorijos ir taip įsitvirtinome rinkoje. Mus reklamavo ir influenceriai ir kiti žmonės. Dalyvavome parodose, mugėse ir kituose pristatymuose. Šiuo metu turime sutarčių ir mūsų produkciją pardavinėja tokios parduotuvės kaip:
„KESKO SENUKAI“
„LYTAGRA“
„LANKAVA“
„RULITA“
„IMARKET“
„FREZIJA“
„VISKAS NAMAMS“
„STATYK PATS“ ir kt.
Taip pat degalinės „JOZITA“ ir kitos (kai kurios įsileido ir mūsų stendus su reklama)
Mūsų prekes naudoja ir darželiai, mokyklos, sodo bendrijos, daugiabučiai, privatūs namai, biurai, įstaigos.
Yra perspektyvų sudaryti sutartis su kitais prekybos centrais kurie galėtu pardavinėti produkciją. Tam tikrais atvejai buvo domėtasi ir Kinijos, todėl sudarius tinkamas sąlygas įmanoma didmeninė prekybą į Skandinavija, Kinija ar kitas šalis.
Šiuo metu sandėlyje pagamintos produkcijos turime apie 8000 vnt.
Pačios produkcijos tipų šiuo metu gaminame dvejas: su grotelėmis ir be grotelių
Pats pardavimas vyksta tiesiogiai iš sandėlio ir per parduotuves.
Produkcija sukrauta ir supakuota į paletes po 120 vnt – paruošta eksportui.
Į kaina įeina visa esama produkcija sandėlyje, kontaktai, sutartys, elektroninės platformos, detalių gamintojų kontaktai, esama reklama, facebook platforma su 2 500 sekėjų, strategijos, prekinis ženklas, profesionalūs reklaminiai siužetai ir visa kita, kas liečia šį verslą (apmokymas kaip pasigaminti)
Kodėl parduodame? Pagrindinis mūsų verslas yra laivų dažymas užsienyje, jau 10 metus užsiimame tuo ir norime sutelkti didesnį dėmesį į pagrindinę veiklą, todėl neturime laiko šone esančiam verslui vystyti. Esame pasirengę perleisti į tų rankas, kurios išplės šį verslą ypač užsienio rinkoje kadangi perspektyvų yra nemažai kalbant apie Skandinavijos šalis, kuriose ši produkcija yra dar labiau populiaresnė. Arba jau užsiimate didmenine prekyba, tai puikus būdas praplėsti asortimentą.
Skambinkite numeriu: 86 635 2281 (geriausiai po 17 valandos, o jei neatsiliepsiu parašykite žinutę, perskambinsiu)
Arba rašyti asmeniniu el paštu: ovidijus.do@gmail.com
Rimtai susidomėjusiems atsiųsiu kitą reikalingą informaciją bei galėsime susitikti.
Kaina: 27 000 eur (proto ribose dar gali būti derinama)
Kaina
€ 27,000