Parduodamas interneto projektas apie figūrą, grožį ir gerą savijautą.

Paskelbta kovo 13 d., 2020

P.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; min-height: 14.0px}



Parduodamas interneto projektas apie figūrą, grožį ir gerą savijautą.


Parduodama: patrauklus, moterims skirtas sveikatingumo prekės ženklas, interneto naujienų portalas su veikiančia parduotuve, aktyvios soc. tinklų paskyros. Galimybė perimti projektą valdančią įmonę.




Apie viską detaliau:


- INTERNETO PORTALAS, kuriame yra per 100 kokybiškų straipsnių apie lieknėjimą, sportą, grožį, santykius ir psichologiją. Nemaža dalis portalo straipsnių gerai reitinguojami google. Ypač gerai reitinguojami straipsniai apie ketogeninę dietą. Iš google per mėnesį į portalą ateina apie 5k lankytojų.


Interneto portalas susideda iš dviejų dalių: naujienų portalo su informaciniais straipsniais ir veikiančiais elektroninės parduotuvės.


Kartu su interneto portalu pasidalinsime ir savo grožio prekių tiekėju tinklu (Lietuvoje), tad prekybos veiklą galima vykdyti/tęsti mūsų jau pradėtą nuo pat pirmos dienos.


Portalas aktualus šiandieną, dauguma straipsnių jame buvo sukurtos per visus 2019 metus.


- Šiuolaikiškai atrodantis ir patrauklus PREKĖS ŽENKLAS su pilnu brendingu, orientuotas į vidutines ir aukštesnes pajamas turinčias moteris, kurios yra aktyvios grožio prekių ir paslaugų vartotojos.


- Aktyvios FACEBOOK (2600 tūkst. sekėjų) ir INSTAGRAM (8000 tūkst. sekėjų) PASKYROS


- Yra galimybė kartu perimti MAŽAJĄ BENDRIJĄ, kuri valdo šį prekės ženklą.




Šis verslas geriausiai tiktų žmonėms, kurie:


- turi grožio prekių ar paslaugų verslą ir galėtų pasinaudoti visa mūsų sukurta infrastruktūra savo prekių/paslaugų reklamai ir pardavimui. Portale buvo daug rašoma apie grožio procedūras ir ketogeninę dietą, tad idealu kažkam, veikiančiam šiose srityse


- influenceriams, kurie savo turimą populiarumą norėtų išnaudoti vystydami savo vardo verslą grožio, figūros ir geros savijautos (wellness srityje)


- visiems, kurie nori kurti ir vystyti verslą sveikatingumo srityje.




Asmeniškai susisiekusiems galėsime papasakoti daugiau ir atskleisti prekės ženklo pavadinimą.

Kaina
€ 4,000