Parduodama verslo pardavimo agentūra

Paskelbta sausio 26 d., 2021

Parduodama verslo pardavimo agentūra kartu su parduodamais klientų verslo projektais (aktyviais klientais).


Tai veikiantis verslas, su kokybišku ir funkcionaliu internetiniu tinklapiu, suderinta reklama ir aiškiu darbo mechanizmu, kurio procesai aprašyti, dėl to naujo savininko integravimas bus maksimaliai paprastas.


Pasiūlymas skirtas žmonėm, kurie norėjo dirbti verslo pardavimuose/ verslo konsultavimo rinkoje, bet dėl įvairių priežasčių to dar nepadarė.


Darbas verslo pardavimuose labiausiai panasus į brangius B2B pardavimus ar komercinio nekilnojamo turto agento darbą, todėl 90% sėkmės priklauso nuo bendravimo su klientais įgūdžių.


Darbas begalo idomus, kadangi bendrausite tik su verslo savininkais, susipažinsite su dideliu kiekiu įdomių žmonių, gerai suprasite rinkos ir ekonomines tendencijas, perspektyvas.


Tai iš esmės vieno žingsnio įėjimas į verslą, kurio pagrindą pačiam paruošti užtruktų keletą metų. Sudėtingiausias darbas, surasti pirmus klientus ir suprasti verslo modelį, jau atliktas ir bus perduotas jums.


Mastas:

Tai 1 žmogaus projektas su galimybe turėti gerą algą ir extra bonusus, kai parduodami ypatingai stambūs projektai.


Atsiperkamumas:

Verslo modelis pilnai paruoštas darbui ir plėtrai, bet kadangi čia verslo paslaugos, atsiperkamumas priklauso tik nuo jūsų bendravimo sugebėjimų ir energijos: kažkam tai bus 4 mėnesiai, kažkam 1 metai.


Kaina:

Norėdami gauti išsamią informaciją palikite užklausą tinklapyje arba dmediamb@gmail.com, aš atsiųsiu pilną verslo aprašymą - galėsite patys įvertinti ir pasiūlyti savo sąžiningą kainą.

Kaina
sutartinė