Parduodama Naujai Sukurta Internetinė Platforma

Paskelbta sausio 9 d., 2021

Parduodama skelbimų talpinimo internetinė platforma su įvairiomis automatizacijomis Lietuvos rinkai, su itin tinkamu domenu, kurio pavadinime yra raktažodis "skelbimai", bei įgarsinta video reklama.

Viskas yra paruošta naudojimui.

Ypač šiuo laiku, vyraujant pandemijai, nuotoliniai projektai, kurie gali generuoti įvairias pasyvias, aktyvias pajamas įgauna didesnį privalumą.
Projektas yra naujas ir jį kūrėme mes - programuotojai. Turime įvairių kitų projektų, kuriuos programuojame ir vystome, todėl neturime laiko vystytį šios platformos. Parduodame už žemą kainą ir tikime, jog naujas savininkas įves šią platformą į rinką.

Internetinė platforma sukurta su automatizacijomis, kuomet klientas gali skelbti skelbimą dviem būdais - paprastuoju: įkeliamas skelbimas, ir klientas susisiekia su pardavėju dėl norimo pirkimo, kaip kitose skelbimų platformose, bei - automatizuotas, kuomet įkeliamas skelbimas ir klientas gali nusipirkti tiesiogiai per platformą įsidedant į krepšelį ir apmokant kaip elektroninėje parduotuvėje.

Skelbimo tipai:
Aukcionas
Fiksuota kaina
Kaina skambučio metu
Nemokamai
Derybos

Bus gaunamos pajamos iš:
Platformos planų, kurie yra www.itskelbimai.lt/kainorastis (šiuo metu 0,00 €)
Papildomo plano VIP, kuris yra užsiregistravus ir pasirinkus VIP planą, naudų paketas
Įkeliant skelbimą, papildomi norimi iškėlimai, įvairiose kitose platformos vietose
Pagal planą nuotraukų įkėlimų limitas, dokumentų įkėlimų, video siužetų įkėlimų limito padidinimas - papildomas mokestis

www.itskelbimai.lt

Susidomėję galite rašyti el. laišką: ovidijus.do@gmail.com
arba skambinti po 17:00 ( 866352281 )
Kaina
sutartinė