Parduodama internetinė ( dropshipping) avalynės, drabužių, bei aksesuarų elektroninė parduotuvė / Išparduotuvė

Paskelbta lapkričio 19 d., 2021

Www.DivuDiva.lt – tai originalių, kokybiškų vardinių prekių išparduotuvė. Prekiaujanti žinomų prekių ženklų prekėmis : avalyne, drabužiais ir aksesuarais (Adidas, Nike, Cavalli, Emporio Armani, Guess, Love Moshino, Ana Lublin, Diesel, Michael Kors, Gant, Napapirji, New Balance, Ray- Ban, Puma, Balmain, Versace , Timberlans, Hugo Boss – iš viso 106 prekiniai ženklai ). Prekės atvyksta iš Italijos, iš sandėlių – visos prekės yra originalios, kokybiškos, su jais lydinčiais dokumentais.
Jau ketvirtus metus sėkmingai veikianti elektroninė parduotuvė DivuDiva.lt, Parduotuvė puikiai pateisino veiklos lūkesčius pavasarinio karantino laikotarpiu. Elektroninė parduotuvė sukurta Prestashop platformos pagrindu, yra labai aiški ir lengvai valdoma (lietuvių k.). Šį elektroninė parduotuvė yra unikali tuo, kad ją valdyti/administruoti gali vienas žmogus. Prekės importuouojamos į svetainę – automatiškai , kiekvieną valandą- tokiu būdu visos naujienos, likučiai, dydžiai, kiekiai yra nuolat atnaujinami. Viskas vyksta automatiškai – jokio rankinio darbo/stebėjimo. Visos prekės yra sandėliuojamos pas tiekėjus ir išsiunčiamos tiesiai pirkėjui (dropshipping principu). Prekės bet kurią Europos šalį pasiekia per 7 d.d. Tai yra idealus variantas, nes nereikia investuoti didžiulių pinigų ir laiko į prekių užsipirkimą ir jų sandėliavimą, fotografavimą.
Visą reikalingą informaciją pateikia tiekėjas per turimas programas ( nuotraukos,reklaminės banerių nuotraukos, naujienos rinkoje, kainos, rekomenduojamos pardavimo kainos, rekomenduojamos nuolaidos ir t.t )
Į pasiūlymo kainą įeina:
– Pilna integracija su pagrindiniais pardavimo kanalais: PIGU.LT ( pilnai automatizuotas pardavimas, automatinė likučių kontrolė ( 2 kartus per parą ), automatinis užsakymų formavimas, sąskaitų išrašymas ir t.t.- didelių apimčių pardavimai). Pardavimai vygdomi nuo 2017 06 mėnesio. Nuo 2021 07 m. prekyba išplėsta į Latviją bei Estiją, nuo 2022 03 bus vygdoma prekyba Suomijos rinkoje. atlikti pirminiai darbai integracijai į Ebay- liko tik pateikti visas prekes į katalogus.( atliekama automatiniu būdu ).
– Unikalus svetainės dizainas ir firminis stilius, reklaminiai baneriai.
– 5000 vnt. nuolat atsinaujinantis prekių asortimentas su aukščiausios kokybės nuotraukomis.
– Mobili svetainės versija pirkėjui bei galimybė valdyti užsakymus telefonu .
– Domenas www.divudiva.lt + serverio paslauga ( su atskiru elektr. pašto adresu).
Kaina
€ 6,000