It Technologijų automatizuotas skelbimų portalas

Paskelbta rugsėjo 26 d., 2020

Ką tik startavęs suprogramuotas projektas ITSKELBIMAI.LT

Ieškomas investuotojas arba (galimas ir šio verslo pardavimas) į naują lietuvišką automatizuotą IT technologijų, bei elektronikos skelbimų portalą. Esu pagrindinis programuotojas, kuris sukūrė projektą, skatinti pardavimus ir pirkimus virtualių produktų, kaip facebook grupių, kitų socialinių paskyrų, įvairias nebenaudojamas licencijas, influencerių reklamas, nebenaudojamus logotipus, elektronines parduotuves, internetines svetaines, kitus dizaino darbus, nuotolinius mokymus, elektromobilius, IT mokslo darbus, licencijas, mob. telefono aplikacijas ir daug kitų įvairių kategorijų.

Internetinė platforma sukurta su automatizacijomis, kuomet klientas gali skelbti skelbimą dviem būdais - paprastuoju: įkeliamas skelbimas, ir klientas susisiekia su pardavėju dėl norimo pirkimo, kaip kitose skelbimų platformose, bei - automatizuotas, kuomet įkeliamas skelbimas ir klientas gali nusipirkti tiesiogiai per platformą įsidedant į krepšelį ir apmokant kaip elektroninėje parduotuvėje.

Skelbimo tipai:
Aukcionas
Fiksuota kaina
Kaina skambučio metu
Nemokamai
Derybos

Bus gaunamos pajamos iš:
Platformos planų, kurie yra www.itskelbimai.lt/kainorastis (šiuo metu 0,00 €)
Papildomo plano VIP, kuris yra užsiregistravus ir pasirinkus VIP planą, naudų paketas
Įkeliant skelbimą, papildomi norimi iškėlimai, įvairiose kitose platformos vietose
Pagal planą nuotraukų įkėlimų limitas, dokumentų įkėlimų, video siužetų įkėlimų limito padidinimas - papildomas mokestis
Facebook puslapyje, instagram paskyroje papildomas reklamavimas

Tai naujas projektas Lietuvoje. Turime nemažai idėjų kurias toliau įgyvendiname ir taip pat galvojame apie kaimynines šalis. Mūsų tikslas įterpti kaimynines šalis, kurių pristatymo laikas būtų kuo trumpesnis. Taip pasiula žmonėms, bus žymiai didesnė to pačio norimo produkto.

Ieškome investuotojo, kuris galėtu prisidėti finansiškai, žiniomis, kontaktais ir noru padėti tobulėti. Tie kurie susidomėję labiau šio startupo pirkimu, irgi galite susisiekti.

www.itskelbimai.lt
www.facebook.com/itskelbimai.lt

Rimtai susidomėję prašome rašykite el. laišku:
ovidijus.do@gmail.com

arba skambinti nuo 18:00
866352281

Ačiū,
Ovidijus
Kaina
sutartinė