Instagram, Tiktok, bei kitos soc. paslaugos

Paskelbta sausio 3 d., 2023

Mūsų paslaugos yra pristatomi iškarto po apmokėjimo automatizuotai, neesant eilėj.

Mūsų teikiamos paslaugos:

Paslaugos
Instagram sekėjai
Instagram gyvi sekėjai
Instagram like paspaudimai
Instagram stores peržiūros
Instagram video peržiūros
Instagram live žiūrovai
Nemokami sekėjai
Spotify sekėjai
TikTok like paspaudimai
TikTok sekėjai
TikTok video peržiūros
TikTok video pasidalinimai
LinkedIn sekėjai
LinkedIn įmonės sekėjai
FaceBook paskyros sekėjai
FaceBook puslapio sekėjai
FaceBook like paspaudimai
YouTube like paspaudimai
YouTube video peržiūros
YouTube prenumeratoriai
Soundcloud sekėjai
Soundcloud like paspaudimai
Twitch sekėjai
Twitch video peržiūros
Twitch kanalo peržiūros
Telegram sekėjai
Twitter sekėjai
Twitter like paspaudimai
Twitter video pasidalinimai
Svetainės lankytojai Google
Svetainės lankytojai Insta
Svetainės lankytojai Direct


Mūsų paslaugos yra pigiausios Lietuvoje. Užsakant individuliai, galimos didelės nuolaidos, kurios yra taikomos didelėms užsakymams.

Paslaugų užsakymas svetainėje - www.subme.lt
Pagalbos el. paštas - pagalba@subme.lt

Dėmėsio! Padaugėjo sukčiavimo atvėjų kuomet yra apsimetama žinomais paslaugų tiekėjais! Vienas iš mums žinomų nepatikimu tinklapių yra sekmane.lt. Prieš užsakant paslaugas, prašome tikrinti svetainių pavadinimus www.domreg.lt sistemoje ir nepasitikėti naujai sukurtomis svetainėmis su plagijuotu turiniu!

Nuo šiol mūsų platformoje galite uždirbti ir Jus! Tai yra lengvas uždarbis, kuris nereikalauja didelių pastangų.

Kaip uždirbti kartu su subme.lt?

Nuo šiol tai padaryti paprasta! Tereikia užsiregistruoti mūsų sistemoje www.subme.lt/partneriams ir Jus gausite savo unikalią nuorodą. Per ją galėsite kviesti savo draugus, pažįstamus. Už kiekvieną nuorodos paspaudimą, Jus gausite 0.01€ - už 100 paspaudimų Jus gaunate 1 eurą. Tai puiki proga užsidirbti naršant internete, arba patalpinant nuorodą į savo tinklapį. Kiekvienas paspaudimas yra fiksuojamas, todėl sukčiavimo atvėjų, Jūsų sukaupti eurai bus anuliuojami! Radus klaidą, prašome kreiptis el. paštu pagalba@subme.lt Greitu metu bus keičiamos kainos, jos didės, už paspaudimus. Tai yra puikus darbas iš namų.


„SUBME“ pradėjo savo veiklą 2020m. Mūsų pagrindinė užduotis yra tiekti kompleksines paslaugas, skirtos reklamuoti save įvairiuose socialiniuose tinkluose. Klientams teikiame paslaugas visuose populiariausiuose socialiniuose tinkluose: „Instagram“, „VKontakte“, „YouTube“, „Telegram“, „Twitter“, „ TikTok “. Mes siūlome savo klientams platų paslaugų asortimentą reklamuojant savo paskyras socialiniuose tinkluose.

Paslaugoms tiekti mes naudojame specialų įrankių rinkinį. Mes galime užsisakyti tokius signalus kaip: „Patinka“, „Nepatinka“, „Repost“, Vaizdo įrašų peržiūros, Vaizdo įrašų komentarai, Balsavimas, „Patinka“ prenumerata ir kt. Signalų pasirinkimas yra labai didelis. Integruotas būdas leidžia per trumpą laiko tarpa reklamuoti savo socialinę paskyrą, padidinant sekejų skaičių ir išvengiant blokavimo.

Pas mus dirba išskirtinai profesionalai, puikiai išmanantys visas darbo socialiniuose tinkluose subtilybes ir atliekantys savo darbą aukščiausiu lygiu. Mes naudojame tikras paskyras, tam, kad padidintume teigiamų įvertinimų ar peržiūrų skaičių. Tai leidžia gauti reikiamą kiekį teigiamų įvertinimų ir kitų signalų, nesukeliant įtarimų socialinių tinklų administratoriams.

Mes elgiamės su kiekvienu klientu atsakingai ir darome viską, kad visiškai įvykdytume kliento reikalavimus ir pageidavimus. Mūsų specialistai per trumpą laiką gali pateikti reikiamą sekėjų skaičių ir tūkstančius vaizdo įrašų peržiūrų.

Keli iš mūsų privalumų yra - greitas užsakymų įvykdymas, nuolaidos nuo 50% iki 90%, pelninga premijų programa nuolatiniams klientams ir kt.
Kaina
sutartinė
+37063912528
skelbimo autorius: Tomas