Ieškomas ilgalaikis partneris - investuotojas į el. prekybos platformą

Paskelbta gruodžio 4 d., 2020

Sveiki,
turime 16 metų patirties interneto projektų kūrimo srityje. Per šį laiką įgyvendinome daugiau kaip 400 įvairių projektų. Pagrindinė sukurtų projektų tema - el. prekyba ir sudėtingos specifinės sistemos.
Šiuo metu kuriame naują prekybos platformą, kuri leis klientams nuomos pagrindu susikurti tiek reprezentacinę svetainę, tiek el. parduotuvę. Tuo pačiu leisime prekiauti mūsų sistemoje esančiomis prekėmis dropshipingo principu arba užsakant didesnį kiekį ir sandėliuojant vietoje.
Norime, kad platformoje klientai galėtų sukurti el. parduotuvę maksimaliai greitai ir paprastai. Turima patirtis leidžia sukurti tokio pobūdžio produktą - turime daug sėkmingos vartotojų sąsajų kūrimo patirties. Daug dėmesio skiriame mobiliosioms technologijoms - siekiame, kad klientai galėtų sukurti savo mobilią programėlę kaip el. parduotuvę tiek iOS, tiek Android platformoms.
Platforma šiai dienai jau veikia ir leidžia sukurti paprastas el. parduotuves su pagrindinėmis el. parduotuvei reikalingomis funkcijomis. Ieškome investicijos platformos tobulinimui ir įžengimui į užsienio rinkas. Domintų ilgalaikis partneris-investuotojas, turintis patirties el. prekybos ar IT srityje.
Kaina
sutartinė