Ieškau partnerio (su IT kompetencijomis) labai gerai e-prekybos idėjai

Paskelbta gegužės 4 d., 2020

Sveiki,
Ieškau partnerio su IT gebėjimais padiskutuoti ir pradėti kurti e-prekybos pristatymo į namus platformą. Verslo modelį (plius/minus) esu sugalvojęs. Dirbau ir tebedirbu didelėse kompanijose samdomu darbuotoju verslo plėtros, vystymo, komercijos srityse vadovaujančiose pareigose daugiau nei 7 metus, todėl tiek komercijos, tiek vadovavimo komandai principus išmanau tikrai neblogai.
Kodėl neplėtoju idėjos esamoje kompanijoje? Todėl, kad idėja gimė man dirbant kompanijoje ir būtent susidūrus su šio karantino iššūkiais. Deja dėl veiklos pobūdžio būtų sunkiai pritaikoma būtent mano dabartinėje darbovietėje.
Kodėl dabar? Todėl, kad dabar pats laikas tą padaryti, kai e-prekyba auga šuoliais ir tikrai liks aukštumose ir po krizės. Be to, jei nepadarysim mes, kas nors padarys tikrai.
Kodėl aplamai noriu tą daryti? Todėl, kad tikiu, jog idėjus visas pastangas, tikrai galima tą naują veiklą paversti vienaragiu :) Be to, nemanau, kad būtų labai sunku pritraukti investuotojus net projekto pradžiai.
Kodėl to dar nedarau? Nes esu vadybos specialistas, derybininkas, bet tikrai neturiu pakankamai kompetencijų IT srityje, kad galėčiau tinkamai įvertinti, suformuluoti užduotį programuotojams ar pristatyti idėją investuotojams.
Taigi, ieškau programuotojo, IT specialisto mokančio sukurti "neeilinį" interneto puslapį, kuris norėtų nuo pradžių pradėti plėtoti idėją ir paversti ją pelningu ir nuolat augančių verslu.
Jeigu susidomėjote ir norėtumėte pradžiai bent padiskutuoti, tuomet lauksiu Jūsų žinutės. Patogiausia būtų el. paštu ( kesvys@gmail.com ) arba telefonu (+370 601 12039)
Pagarbiai,
Kęstutis V.
Kaina
sutartinė