Elektroninės parduotuvės verslas

Paskelbta gruodžio 30 d., 2020

Svarstote apie elektroninės parduotuvės verslą? Dabar turite puikią progą užsiimti savo pozicijas internete! Siūlome įsigyti pilnai darbui paruoštą elektroninę parduotuvę su pasirinktu tiekėju. Elektroninės parduotuvės kūrimui nėra reikalingos didelės investicijos, o veiklai vykdyti užtenka individualios veiklos pažymos. Pasiūlymas puikiai tinka pradedančiajam ir profesionalui!

  • Pažangi sistema, patogus valdymas tiek klientui tiek administratoriui. Modernus, stilingas prie visų įrenginių prisitaikantis internetinės parduotuvės dizainas kuris reprezentuoja jūsų vykdomą veiklą.
  • Visi būtiniausi parduotuvės moduliai. Prekių filtravimas, nuolaidų kuponų kūrimas, vieno žingsnio apsipirkimo puslapis, greitas ir saugus apmokėjimas per visus Lietuvos bankus ir lizingo bendroves (general financing, mokilizingas), prekių filtravimas. Parduotuvės sistema paruošta google paieškai (vidinis SEO).

Užregistruosime jūsų pasirinktą adresą (domeną) bei patalpinsime serveryje – palikite visus rūpesčius mums!

O GERIAUSIA DALIS TAI:
Mūsų kuriamos el. parduotuvės turi automatinę prekių įkėlimo ir atnaujinimo sistemą. Viskas ką jums reikės padaryti, tai išsirinkti tiekėją su kuriuo norite dirbti – mes viskas sukonfiguruosime ir sistema automatiškai įkels produktus ir kiekvieną diena juos atnaujins! Dirbame su tiekėjais iš Lenkijos, Ispanijos, Italijos, Lietuvos. Platus prekių asortimentas. Laiko patikrinti tiekėjai kurie teikia galimybę dirbti dropshipping būdų (nesandeliuojant prekių pas save). Galime pasiūlyti daugiau nei 15 skirtingų tiekėjų. Uždirbkite iki 150% nuo vienos parduotos prekės. Turite savo tiekėją? Susisiekite ir mes integruosime jį į sistemą be jokio papildomo mokesčio. Ši paslauga taikoma tik užsisakant parduotuvę iš mūsų.

El. parduotuves galime sukurti jūsų pasirinktomis kalbomis. Parduotuvė, prekių aprašymai, kategorijos bus jūsų pasirinktomis kalbomis. Pardavinėkite prekes visai Europai!

Patogu bei greita – visą laiką skirkite savo parduotuvės populiarinimui ir užsakymų apdorojimui. Po atliktų darbų teikiame konsultacijas, supažindiname su internetinės prekybos "virtuve".

Lankstus atsiskaitymas už parduotuvę. Mokėkite dalimis, jums patogiu būdu. Išrašome sąskaitas-faktūras.

Susisiekite dėl asmeninės konsultacijos! Telefonu arba el. paštu.
info@elektroninesparduotuves.lt
https://elektroninesparduotuves.lt
https://elektroninesparduotuves.lt/naujienos

+37062555998

Kaina
€ 800
+37062555998
skelbimo autorius: Elektronines parduotuves