Parduodama išskirtinė, sveikų ir natūralių maisto produktų el. parduotuvė www.nosugar.lt

Paskelbta rugsėjo 30 d., 2022

Parduodama išskirtinė, sveikų ir natūralių maisto produktų el. parduotuvė www.nosugar.lt ir didmeninė platforma b2b.tropicks.lt. Tiesioginis gamintojų atstovavimas be jokių tarpininkų. Daug kontaktų ir įdirbio stiprinant prekinius ženklus. Prekės puikiai žinomos ir vertinamos rinkoje. Prekiniai ženklai TROPICKS, ECO FRESH FOODS, WITH LOVE FROM NATURE, JOOLIES, EPIC SPICE.
Pagrindinės kategorijos – džiovinti vaisiai ir užkandžiai be pridėtinio cukraus, aukščiausios kategorijos prieskoniai. Perduodami tiesioginiai gamintojų kontaktai, B2C klientai, duomenų bazės. Sistema sukurta ant Magento platformos. Viena didžiausių platformų rinkoje – turi labai daug galimybių, integracijų, eksportų, galima dirbti su dideliais kiekiais sku.
IT sistema sudaryta iš 2 dalių – B2B (customer price moduliai – individualios kainos įmonėms/skirtingų padalinių informacija, barkoderiai, atvykimo datos, naujienlaiškiai, sąskaitų importai/eksportai, automatinis kurjerių užsakymas, tracking‘as), B2C/www.nosugar.lt (sąskaitų importai/eksportai, naujienlaiškiai, paštomatai, tracking‘as ir t.t.). Sukurtas naujas modernus (www + mobile) dizainas, atnaujintas rebrand‘as, kurį reikia adaptuoti.
Sistemą galima pritaikyti ir kitoms prekių grupėms, prekiauti bet kokiais produktais pagal jūsų veiklą. Galima importuoti/eksportuoti daug kitų produktų į amazon, marketplace ir pan.
Yra išpirkti nosugar.lt / lv / ee /fi domain‘ai. Sistemoje viskas paruošta vertimams. Reikia padaryti vertimus ir galima startuoti su prekyba kitose šalyse.
Veikiantys Facebook (https://www.facebook.com/nosugarsnacks) ir instagram (https://www.instagram.com/nosugar.lt/) profiliai su daugiau nei 2000 sekėjų.
Buvo pradėta dirbti su google seo, tačiau dėl laiko stokos įdirbis sustabdytas. Reikėtų pasileisti google adwords reklamą – rezultatas iškart. Turime daug kalėdininių, vėlykinių rinkinių. Ypač domisi įmonės užsiimančios verslo dovanomis. Yra degustaciniai rinkiniai įmonėms. Potencialas labai didelis, tačiau reikia laiko ir darbo. Į sistemą sudėta daugiau nei 40k eur. Viskas paruošta darbui.
Dėl laiko stygiaus negalime toliau plėtoti šio verslo, todėl ieškome įmonės arba žmogaus, kuriam būtų įdomu perimti šį verslą.
Parduotume už 15k be pvm, su rimtai besidominčiais kainą galime derinti.
Kaina
€ 15,000